● Aplicația M.O.F.L.Aplicația Monitor Oficial Local, modul pentru organizarea și publicarea monitoarelor oficiale în format electronic.

Aplicație - Modul

Aplicația Monitor Oficial Local a fost dezvoltată pentru a veni în sprijinul primăriilor și a funcționarului public, pentru a facilita buna desfășurare a atribuțiilor acestora.

De ce este nevoie de aplicația M.O.F.L?

● Conform ordonanței care stabilește cadrul legal privind organizarea și publicarea monitoarelor oficiale locale în format electronic, fiecare unitate/subdiviziune administrativ-teritorială trebuie să cuprindă în structura paginii sale de internet, în prima pagină a meniului, Monitorul Oficial Local.

● Conform Aplicația M.O.F.L de automatizare a procesului de publicare a informațiilor pe site-ul instituției vine în sprijinul primăriilor și a funcționarului public, pentru a facilita buna desfășurare a atribuțiilor acestora.

● Organizare Monitor Oficial Local

● Publicare Monitor Oficial Local


Accesibilitate

În mai puțin de 2 minute funcționarul public poate administra documentele aferente Monitorului Oficial. Nu este nevoie de competențe tehnice.

 

Norme documente

Publicarea oricărui act administrativ se face în format „pdf” editabil pentru a se păstra macheta și aspectul documentului intacte.

 

Conexiune

Platforma Monitor Oficial Local se implementează în site-ul instituției, conform cerințelor legale în vigoare. Nu face trimitere pe o altă adresa web.

 


Organizare

Plaforma aduce clienților instrumentul necesar pentru organizarea și publicarea Monitorului Oficial Local.

 

Securitate

Documentele necesare, în formă electronică și fișierele utilizate prin platforma M.O.F.L. vor fi întotdeauna în siguranță.

 

Motor căutare

Platforma permite căutarea în cadrul documentelor după cuvinte / fragmente din conținut.

 


Sortare/ordonare

Documentele pot fi sortate - după numărul documentelor și data calendaristică (an) sau ordonate în funcție de dimensiunea lor.

 

Suport tehnic

Oferim clienților noștri suportul necesar și sprijinul de care au nevoie în administrarea platformei-modul Monitor Oficial Local.

 

Standardizare

Respectăm prevederile legii privind utilizarea codificării standardizate a setului de caractere în documente în formă electronică.

 


Cum se implementează aplicația?

● Integrăm aplicația în site.
● Furnizăm datele de acces la cont.
● Încărcați documentele / fișierele în categoria dorită, le oferiți nr., dată, denumire, descriere și apoi documentele vor fi online.
● Dacă din diverse motive, doriți să le uploadăm noi, le trimiteți pe email și ne ocupăm noi.


Informații utile

Sistemul informatic M.O.F.L., sistem care gestionează monitorul oficial local, respectă prevederile Legii nr. 183/2006 privind utilizarea codificării standardizate a setului de caractere în documentele în formă electronică.

● Toate datele din monitorul oficial local trebuie să fie corecte din punctul de vedere al proprietății termenilor utilizați, sub aspect gramatical, ortografic, ortoepic și, după caz, sub aspectul punctuației, conform normelor academice în vigoare, potrivit prevederilor Legii nr. 500/2004 privind folosirea limbii române în locuri, relații și instituții publice.

----------------------

Este deja în site secțiunea Monitor Oficial Local însă nu este implementată printr-un soft?

● Nu este nicio problemă. În momentul în care vom implementa aplicația-modul M.O.F.L ne vom ocupa de migrarea documentelor / informațiilor în mod gratuit*.

● *Documentele trebuie să fie în format editabil sau pdf curat (nescanat) - aceasta fiind o cerință a Legii.

Modul Monitor Oficial

● ● ● În sprijinul primăriilor, al unităților/subdiviziunilor administrativ-teritoriale.