● Aplicația M.O.F.L.Aplicația Monitor Oficial Local, modul pentru organizarea și publicarea monitoarelor oficiale în format electronic.

Aplicație - Modul

Aplicația Monitor Oficial Local a fost dezvoltată pentru a veni în sprijinul primăriilor și a funcționarului public, pentru a facilita buna desfășurare a atribuțiilor acestora.


Accesibilitate

Durează mai puțin de 2 minute ca funcționarul public să poată administra documentele aferente Monitorului Oficial Local.

 

Încredere

Documentele necesare, în formă electronică și fișierele utilizate prin platformă M.O.F.L. vor fi întotdeauna în siguranță.

 

Conexiune

Platforma Monitor Oficial Local se poate implementa în site-ul instituției, conform normelor și cerințelor legale în vigoare.

 


Standardizare

Respectăm prevederile legii privind utilizarea codificării standardizate a setului de caractere în documente în formă electronică.

 

Norme documente

Publicarea oricărui act administrativ se face în format „pdf” editabil pentru a se păstra macheta și aspectul documentului intacte.

 

Suport tehnic

Oferim clienților noștri suportul necesar și sprijinul de care au nevoie în administrarea platformei-modul Monitor Oficial Local.

 

● Util, organizatoric

● Toate datele din monitorul oficial local trebuie să fie corecte din punctul de vedere al proprietății termenilor utilizați, sub aspect gramatical, ortografic, ortoepic și, după caz, sub aspectul punctuației, conform normelor academice în vigoare, potrivit prevederilor Legii nr. 500/2004 privind folosirea limbii române în locuri, relații și instituții publice.

Sistemul informatic M.O.F.L., sistem care gestionează monitorul oficial local, respectă prevederile Legii nr. 183/2006 privind utilizarea codificării standardizate a setului de caractere în documentele în formă electronică.

Modul Monitor Oficial

● ● ● În sprijinul primăriilor, al unităților/subdiviziunilor administrativ-teritoriale.