● Despre noiCâteva cuvinte despre echipa noastră și despre aplicația M.O.F.L.

De ce M.O.F.L.?

Vă oferim cea mai competentă soluție privind administrarea Monitorului Oficial Local. O unealtă dezvoltată special pentru buna desfășurare a atribuțiilor funcționarului public.

Alături de administrația publică teritorială

De 6 ani oferim soluții

● Echipa Smart Implement, dezvoltatorul aplicației-modul pentru Monitorul Oficial Local, este alături de instituțiile publice de mai bine de 6 ani. Oferim servicii profesionale și soluții pentru aproape toate piedicile din administrația locală.

● Punem la dispoziția clienților noștri, tot angajamentul nostru, cunoașterea și profesionalismul pe care aceștia îl așteaptă. Oferim răspunsuri, soluții și rezolvări. Implementăm soluții în administrația publică, la nivel local. Suntem partenerul de care primăria are nevoie!

Modul Monitor Oficial Local
Aplicatie Monitor Oficial Local

Aplicația Monitor Oficial Local

În sprijinul legislației procedurale, din 2019, de organizare și publicare a monitoarelor oficiale ale unităților administrativ-teritoriale în format electronic, Smart Implement a dezvoltat pentru dumneavoastră o aplicație de automatizare a procesului de publicare a informațiilor pe site-ul instituției.

Am dezvoltat pentru dumneavoastră aplicația M.O.F.L., aplicație care rulează în browser-ul funcționarului public, cu scopul de a simplifica munca acestuia în ceea ce privește MONITORUL OFICIAL LOCAL.

Platforma Monitor Oficial Local, modul care gestionează Monitorul oficial local, respectă prevederile Legii nr. 183/2006 privind utilizarea codificării standardizate a setului de caractere în documentele în formă electronică.

Modul Monitor Oficial

● ● ● În sprijinul primăriilor, al unităților/subdiviziunilor administrativ-teritoriale.